Klubmodul henter siden
Vil du svømme 2*30 minutter i sæson 2021/2022?
Kære svømmer

Her kommer verden bedste tilbud! Vi skriver til dig fordi du har svømmet hos os i den nuværende sæson, vi ved derfor, at du er en dygtig svømmer.
Alder
Delfinholdet er for piger født i år 2013, 2012 og drenge født i år 2012, 2011.
Hvad er delfinhold
Delfinhold er fjerde niveau i vores svømmeskole og svarer i niveau til vores Øvede-hold. Delfinen er stadiet før konkurrence og er et hold som svømmer to gange om ugen á 30 minutter. Med flere ganges svømning om ugen skaber holdet rammen for et sammenhold, hvor du kan have det sjovt med vennerne. Hvis du er en rigtig vandhund, så er dette hold lige noget for dig, da det er fra delfinen der udtages talenter til vores konkurrenceafdeling. På vores hjemmeside kan du læse mere om delfinerne.
Hvis delfinsvømmerne senere finder ud af, at konkurrenceholdene ikke er noget for dem, så er der mulighed for at fortsætte på klubholdene.  
Forudsætninger (når vi må komme tilbage i vandet)
Delfinholdet svømmer i det store bassin med vipperne, så du skal være helt tryg og sikker i springbassinet, og kunne klare dig helt uden hjælpemidler som slanger, bælter el. andet. Det er helt i orden, hvis du har brug for ekstra pauser. Der er derimod ingen krav til din svømmeteknik i stilarterne, det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er at du er en rigtig vandhund og elsker at svømme og være i vandet.
Covid-19
Vi ved ikke hvornår vi må komme tilbage i vandet, derfor starter vi i stedet for op med udendørs træning, hvor fokusset vil være leg og sociale relationer. Der vil selvfølgelig være sørget for håndsprit og god afstand til både de øvrige hold og holdkammerater, så alle kan føle sig helt trygge ved at deltage i træningen. Der kan undervejs forekomme justeringer, så alle restriktioner bliver overholdt.
Opstart:
Vi træner udendørs hver tirsdag i tidsrummet 16:30-17:15 og vi starter op tirsdag den 16. marts.
Normalt træner vi 2 gange om ugen i svømmehallen, men da det er udendørs, har vi valgt kun at have én ugentlig træning. Når svømmehallen åbner, vil vi naturligvis flytte træningen indendørs igen.

Vi mødes foran svømmehallen ved cykelparkeringen.

Normale træningstider:
Normalt træner delfinholdet i Greve om torsdagen og søndagen, de nye svømmetider for den næste sæson er ikke på plads endnu, men bliver selvfølgelig skrevet ind her, ligeså snart jeg kender dem.


Vi glæder os til at høre fra jer. 
Med venlig hilsen
Delfintrænerne
Tilmeldte
16 /22
Tilmeldingsfrist
30.04.2021
Tidspunkt
16.03.2021 kl. 16.30 - 29.06.2021 kl. 17.15
Sted
Greve Svømmehal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26360122 en løsning fra Klubmodul