Generalforsamling i Greve Svømmeklub den 1. oktober 2020 klokken 19.00 i Greve Borgerhus Greveager 9, 2670 Greve. Dagsorden iflg. vedtægterne. Mvh. Bestyrelsen


 

Som følge af sæson opstart samt mange corona henvendelser må der desværre påregnes ekstraordinær lang ekspeditionstid på alle henvendelser på vores mail og telefon.

Vi bestræber os på at hjælpe jer så hurtigt det er muligt.

 
Mødetid for børnehold i rutsjebanebassin og midterbassin er foran hovedindgangen 30 min før undervisningen starter. (Dette gælder også for Leg & Plask hold for at gruppen holdes samlet). Her bliver du hentet af vores personale som følger alle børnene gennem omklædning, bad og hele vejen ind til bassinet.

Pga forsamlingsforbuddet på max 100 personer så har forældre til klubbørn (pånær Leg & Plask hvor forældrene er med i vandet) desværre ikke adgang til svømmehal, hverken forhal eller tilskuerpladser.
 
Bedste svømmehilsner
Greve svømmeklub 
 


 
Klubtelefon 26 27 29 20
 
 
Du kan kontakte os på mobil 26 27 29 20, hvor du vil få hjælp af vores administrative medarbejder Elene Skytte til hjælp med spørgsmål omkring medlemsskab, flytning til andet hold mm.
 
Du kan ringe til os "på alle tider"
- Det er naturligvis ikke muligt for os at svare telefonen 24/7, så det nemmeste er at du sender mail så svarer vi, så snart det er muligt. 
 
 
Bedste svømmehilsner
Kristina Almar Mortensen, svømmeskoleleder 
 
Greve Svømmeklub
- Svømning for alle  
 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26 27 29 20 en løsning fra Klubmodul