Klubmodul henter siden
(7Del) Delfin - udtagelseshold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Delfinhold (mini-talent) - 2x uge á 1 time + dryland

Aldersgruppe: 6-9 år (piger 6-8 år, drenge 7-9 år)

Formål: Vi er en del af en konkurrence afdeling sammen med Greve og Tune IF Svømmeafdeling. Hver klub har et delfinhold som er aspiranter til talentholdet i konkurrence afdelingen. Delfin holdet træner 2 gange om ugen, men da leg stadig er vigtigt, er dette også et vigtigt element i træningen.

Forudsætning: Delfin holdet er et udtagelseshold, og derfor ikke et hold man kan melde sig til uden udtagelse.

Ideen med Delfinholdet er at give svømmere, der kommer fra undervisningsholdene, mulighed for at blive endnu dygtigere svømmere. Her tænkes ikke kun på at svømme hurtigere, men i lige så høj grad at de bliver bedre til den generelle svømmeteknik. Her arbejdes med at udbygge de færdigheder de allerede har fra tiden på undervisningsholdet. Bevægelse i vand er prioriteret meget højt kolbøtter, rotationer, bevægelsesbevidsthed og glæde ved vandet er en nødvendig forudsætning for at blive en dygtig svømmer. Samtidig er der selvfølgelig en masse udfordrende opgaver og en masse sjov og ballade. Vi giver med andre ord her svømmerne muligheden for, dels at blive endnu bedre og mere sikre svømmere og dels at se om konkurrence svømning er noget for dem.
Læs mere
Tilmelding kun mulig ifølge aftale med kontoret. Disse tider er blot vandtider, dertil kommer dryland.
Startdato
01.09.2019
Slutdato
26.04.2020
Tid/Sted
Torsdag 20:00-21:00 Greve Sv.hal, Midterste bassin, Vanddybde 130 cm Søndag 16:00-17:00 Greve Sv.hal, Dybt bassin, Vanddybde 180/450 cm
Pris
644,00 kr.
44% rabat fratrukket.

  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26 36 01 22 en løsning fra Klubmodul