OBS!!!! Fandt du ikke en ledig plads her i Greve svømmeklub, så er der er stadig ledige tider i både Tune Svømmeklub og i Ishøj Svømmeklub.

 Tjek tiderne ud på deres hjemmesider:

 

Tune: https://tunesvoem.klub-modul.dk/default.aspx 

Ishøj: https://ishoejswim.klub-modul.dk/default.aspx

 

Opstart uge 40 Greve svømmeklub

 

Kære alle


Så er det i morgen mandag d.4 september (uge 40), at vi starter resten af vores svømmehold op - og hold nu op, hvor vi glæder os til, at få alle bassiner fyldt med jeres glade børn igen, de har været savnet

Som tidligere nævnt, så er alle restriktioner heldigvis fortid og vi kan igen byde jer forældre velkommen indendøre i svømmehallen.

Følgende retninglinjer gælder dog:

- Børn under 7 år må have enten mor eller far med igennem omklædningen.

- Der kan købes ledsagerkort af svømmehallen, hvis man som forældre ønsker at komme med ind og svømme imens ens barn er til undervisning. Kortet giver adgang for 1 voksen og det svømmende barn en halv time før undervisningen starter, imens undervisningen er i gang samt en halv time efter. Kortet købes i billetten, vi som klub har ikke noget at gøre med det, så spørgmål og køb rettes til svømmehallens personale.

- ALLE skal bade før og efter deres svømmeundervisning. Afvaskning sker uden badetøj på under bruseren.

- Forældre må ikke opholde sig ved bassinkanten, når der er undervisning - I må følge dem frem og tilbage, men ellers skal I sidde på modsatte side på tilskuerpladserne.

- Alle får et adgangsarmbånd, når I kommer den første gang - de deles ud i forhallen, når I ankommer, så kom gerne i lidt god tid første gang. Adgangsarbåndet skal passes godt på - hvis I mister det, så koster det 50,- at få et nyt. Det bruges både ved ind-/udgang samt til at låse skabet i omklædningen.

- På leg & plask holdene er der en forældre med i vandet.

Det var en masse info Har I yderligere spørgsmål, så skriv en mail på kontor@greveswim.dk ellers sidder vi også klar i forhallen hver dag i uge 40 fra kl.15.30-20.30 for at dele armbånd ud og hjælpe jer med hvad end der måtte være af spørgsmål.

Så find det gode humør frem samt lidt ekstra tålmodighed her de første gange - vi skal alle lige igang igen efter et par meget anderledes sæsoner med Covid, som heldigvis virker til at være et overstået kapitel

Vi GLÆDER os til at se jer.

Bedste hilsner

Kristina Almar Mortensen

Greve svømmeklub


 
 
Du kan kontakte os på mail, hvis du har brug for hjælp til spørgsmål omkring medlemsskab, flytning til andet hold mm.
 
 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26360122 en løsning fra Klubmodul