Om Greve Svømmeklub

Greve Svømmeklub har eksisteret i over 40 år og startede som en lille del af Greve Idrætsforening. Senere etablerede Greve Svømmeklub sig som en selvstændig klub, som i dag sørger for, at mere end 1000 borgere i Greve og omegn kan lære at svømme.

Greve Svømmeklub er i dag den ene klub ud af tre klubber, som tilsammen danner startsfællesskabet GTI ( Greve, Tune, Ishøj ). GTI er konkurrenceafdelingen i Greve som hver dag arbejder benhårdt på at udvikle store danske svømmetalenter og som danner en vigtig social platform for vores unge mennesker.

Greve svømmeskole drives ligeledes i et samarbejde mellem Greve svømmeklub, Tune svømmeklub og Ishøj svømmeklub, under fælles svømmeskoleleder.

Greves vision har altid været og er fortsat den dag i dag at sikre en tryg og kvalitetspræget svømmeoplevelse for både børn og voksne i Greve kommune og omegn. Vi vil gerne skabe en helhedsoplevelse og vores mål er, at alle vores medlemmer skal føle sig som en del af et stort fællesskab, hvor man gennem leg og sjov lærer at svømme og får et fantastisk socialt netværk med andre på holdet – for det er netop kernen, det skal være sjovt og trygt at gå til svømning.”


CVR-nr. 40691928
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram