Black Week fra torsdag d. 25. november og frem til 31/12-2020 med hele 50% på alle vores svømmehold, både børne-, ungdom- og voksenhold. Jo før du melder dig ind, jo flere gange svømning får du for prisen.

Selvom sæsonen er i gang, så kan du godt nå at være med resten af sæsonen som løber indtil 25. april 2021.
Vores undervisning er naturligvis Corona-venlig.De nye retningslinjer pr. 23. oktober 2020
Det skærpede forsamlingsforbud gælder ikke for foreningsmedlemmer under 21 år. Derfor fortsætter alle vores børne-, ungdoms- og Leg % Plaskhold som hidtil.

Voksenholdene er omfattet af forsamlingsforbundet med 10 personer, vi er dog så heldige at ingen af vores hold er over denne grænse, så vores voksenhold fortsætter uforandret.

 Som følge af Corona situationen må der desværre påregnes ekstraordinær lang ekspeditionstid på alle henvendelser på vores mail og telefon.

 

Vi bestræber os på at hjælpe jer så hurtigt det er muligt.


 
Mødetid for børnehold i rutsjebanebassin og midterbassin er foran hovedindgangen 15 min før undervisningen starter. (Dette gælder også for Leg & Plask hold for at gruppen holdes samlet). Her bliver du hentet af vores personale som følger alle børnene gennem omklædning, bad og hele vejen ind til bassinet.

Pga forsamlingsforbuddet så har forældre til klubbørn (på nær Leg & Plask hvor forældrene er med i vandet) desværre ikke adgang til svømmehal, hverken forhal eller tilskuerpladser.
 
Bedste svømmehilsner
Greve svømmeklub 
 


 
Klubtelefon 26 27 29 20
 
 
Du kan kontakte os på mobil 26 27 29 20, hvor du vil få hjælp af vores administrative medarbejder Elene Skytte til hjælp med spørgsmål omkring medlemsskab, flytning til andet hold mm.
 
Du kan ringe til os "på alle tider"
- Det er naturligvis ikke muligt for os at svare telefonen 24/7, så det nemmeste er at du sender mail så svarer vi, så snart det er muligt. 
 
 
Bedste svømmehilsner
Kristina Almar Mortensen, svømmeskoleleder 
 
Greve Svømmeklub
- Svømning for alle  
 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26 27 29 20 en løsning fra Klubmodul