Kære medlemmer

Vi håber du har haft en god jul og et godt nytår.

På onsdag, den 5. januar 2022, må indendørs foreningsaktiviteter igen starte op, det glæder vi os til. Det betyder, at første svømningsgang er torsdag d.6 januar for Greve Svømmeklub.

Overordnet set kan foreningslivet fortsætte på normal vis dog med krav om mundbind og fortsat fokus på de generelle corona retningslinjer. De nye restriktioner:

  • Krav om brug af mundbind for ALLE over 12 år, både svømmere og forældre.
  • Svømmere (inkl. aktive forældre som er med i vandet) skal bære mundbind ind til omklædningsrummet, dvs. i forhallen og langs gangen til omklædningsrummene. Det gælder naturligvis begge veje. Når du svømmer, er i bad og i omklædningsrummet skal du ikke bære mundbind.
  • Medfølgende forældre skal bære mundbind fra det øjeblik du træder ind i svømmehallen, dvs. også i omklædningsrum, bad og ude i svømmehallen.

Vinter Swim Camp i uge 8 (Greve Svømmehal):Vi har ledige pladser på vores camp, mandag-onsdag fra kl. 8.00 – 15.15. Du kommer i vandet 2 gange hver dag, og når vi ikke er i vandet, bliver der arrangeret sjove aktiviteter på græsset bagved svømmehallen. Der er intet krav til svømmeniveau og du behøver heller ikke være medlem af svømmeklubben. Hvis du har en nabo eller god ven, som vil deltage, må vedkomne gerne det. Læs mere her.

Vi glæder os til at se dig i denne uge.

Bedste svømmehilsner

Kristina Almar Mortensen, Greve Svømmeklub 

  



 
 
Du kan kontakte os på mail, hvis du har brug for hjælp til spørgsmål omkring medlemsskab, flytning til andet hold mm.
 
 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26360122 en løsning fra Klubmodul