Alle børnehold starter op igen mandag d.26 april 2021 på samme vilkår som da vi lukkede ned i december. Voksen svømmere må vente lidt endnu.

Vi GLÆDER os til, at vi kan komme i gang med at svømme igen.

 

Glade svømmerhilsner

Greve svømmeklub

 

OBS!! Da vi kører på så lav bemanding, som muligt, vil vi henstille til, at alle henvendelser, som kan, sendes på mail. Kan det ikke klares på mail, kan I ringe på 26272920. 
Mødetid for børnehold i rutsjebanebassin og midterbassin er foran hovedindgangen 15 min før undervisningen starter. (Dette gælder også for Leg & Plask hold for at gruppen holdes samlet). Her bliver du hentet af vores personale som følger alle børnene gennem omklædning, bad og hele vejen ind til bassinet.

Pga forsamlingsforbuddet så har forældre til klubbørn (på nær Leg & Plask hvor forældrene er med i vandet) desværre ikke adgang til svømmehal, hverken forhal eller tilskuerpladser.
 
Bedste svømmehilsner
Greve svømmeklub 
 


 
Klubtelefon 26 27 29 20
 
 
Du kan kontakte os på mobil 26 27 29 20, hvor du vil få hjælp af vores administrative medarbejder Elene Skytte til hjælp med spørgsmål omkring medlemsskab, flytning til andet hold mm.
 
Du kan ringe til os "på alle tider"
- Det er naturligvis ikke muligt for os at svare telefonen 24/7, så det nemmeste er at du sender mail så svarer vi, så snart det er muligt. 
 
 
Bedste svømmehilsner
Kristina Almar Mortensen, svømmeskoleleder 
 
Greve Svømmeklub
- Svømning for alle  
 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26360122 en løsning fra Klubmodul