Svømmeklubberne i Greve, Tune og Ishøj styrker samarbejdet og investerer i nyt svømmeskolekoncept

Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet

Det er vigtigt, at alle børn er trygge i vand og lærer at svømme. Vi lægger meget vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, og derfor tilbyder vi vores medlemmer i svømmeskolen et nyt og forbedret svømmeskolekoncept i samarbejde med DGI.

Det nye svømmeskolekoncept er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i grundfærdighederne, de fire stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl) samt discipliner som polo, livredning, udspring og kunstsvømning.

Sæsonen er opdelt i 4 delperioder med mål for, hvad børnene skal lære i hver periode for at sikre, at de hele tiden udvikler sig.

Hold på fire niveauer: Svømmeskolekonceptet strækker sig over fire år med forskellige niveauer. Det sikrer, at alle børn hele tiden er på et niveau, der passer præcis til dem.

Uddannede svømmeinstruktører: Alle svømmeskolens instruktører bliver løbende uddannet, så de har styr på bl.a. pædagogikken, tilrettelæggelse af undervisningen m.m. Og her er der fokus på undervisningen både i og udenfor vandet.

Vi klæ’r dit barn på til at blive en bedre svømmer!

 
  Greve Svømmeklub - Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve - - kontor@greveswim.dk - Tlf: 26360122 en løsning fra Klubmodul